.
.
 Ons team

Nathalie van Aalst - Hartemink

Nathalie van Aalst - Hartemink

Positie Eigenaresse Medisch Pedicure Doetinchem

Over Iedereen met voeten is bij Medisch Pedicure Doetinchem aan het juiste adres. Medisch Pedicure Nathalie begon haar carrière als manager health and medical beauty. Al snel ontdekte ze dat er vaak op de werkvloer een te kort was aan pedicures. Ze besloot de opleiding te volgen om in geval van nood bij te kunnen springen als ‘basis’ pedicure. Ze ontdekte dat er een gehele studie achter dit mooie vak zit, kwam in aanraking met verschillende soorten disciplines uit het vak zoals huisartsen, podotherapeuten en orthopeden. Daardoor heeft ze zich de afgelopen jaren gespecialiseerd tot Medisch Pedicure met Branche- én Rijks erkend VAK diploma. Dat betekent dat ze naast ‘gewone’ voetzorg ook voetzorg verleend voor patiënten met bijvoorbeeld diabetes, reuma, geriatrie, kanker en overige risicovoet. Hun voeten hebben de speciale aandacht nodig die gediplomeerd en rijks erkend Medisch Pedicure Nathalie mag geven.

Madelene Lexmond

Madelene Lexmond

Positie Pedicure

Over Madelene en Nathalie zijn oud colllega 's die elkaar op een gegeven moment zijn tegen gekomen. Madelene heeft de kennis in pacht en is naast dat ze werkzaam is binnen onze praktijk ook werkzaam in haar eigen ambulant pedicure service. Dit combineert ze allemaal met het moederschap.

Wilma

Wilma

Positie Medisch Pedicure I.O

Over Stagiair

Ellen Salemink

Ellen Salemink

Medisch Pedicure

Over Ellen startte haar loopbaan bij ons als stagiaire. Nathalie nam haar onder haar vleugels en inmiddels is ze uitgegroeid tot een volwaardig lid binnen ons team. Een jonge, humoristische dame met kennis en vaardigheden.

Anita de korte

Anita de korte

Positie Medisch Pedicure ( io)

Over Anita woont in Westendorp. Heeft in het verleden Fysiotherapie gestudeerd. Ze is naast pedicure ook Guasthatherapeut. Ze heeft daarvoor nog aanvullende opleidingen gevolgd. Zoals Cupping, Tap, tenen lezen. In haar vrije tijd is ze geregeld onderweg voor EHBO Varsseveld en staat ze zeer geregeld op evenementen om eerste hulp te verlenen. Daarnaast zit ze ook in het bestuur van de boven genoemde vereniging. Kortom Anita is een bezige bij die altijd aan het leren en studeren is om haar kennis te verbreden.

Samenwerkingen

Voetcentrum WENDER
Schoenmode Jeannette
Markenheem
NMMV
Procert
Provoet
 
Bellen
Info